LA 6.1. olemme mukana mahdollistamassa ensimmäistä African Fashion Festival Helsinki tapahtumaa, jonka takana on monipuolinen ryhmä taiteilijoita, suunnittelijoita, tuottajia, ajattelijoita, strategeja ja visionäärejä - joukko maailmankansalaisia, jotka uskovat, että törkeän hyvä tyyli, kestävä vaatetuotanto ja sen myötä sitoutuminen aidosti paremman maailman rakentamiseen sekä paikalliskulttuurien tukemiseen eivät ole toisensa poissulkevia asioita. 

Katso MTV3 nosto tapahtumasta>

Pysy kuulolla liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.


Adelee mekko

ALE on huipussaan! 

Kurkista kauppaan ja nappaa sopivat. Viimeiset koot on merkitty kuvien alle otsikoihin. Vaihto ja palautus on maksuton!

***

Uskomattomia uutisia!

People Tree voitti the Drapers trendien kilpailussa ensimmäisen sijan kestävän kehityksen CSR (Corporate Social Responsibility) sarjassa.

Tämä on lahja kaikille uskollisille kannustajille, jotka jo tiesimmekin näiden tuotteiden edistyksellisyydestä vastuullisuuden saralla.

KIITOS SINULLE JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA!***

Onnea Suomi 100-vuotta! 

100 vuotta itsenäisyyttä on tuottanut paljon hyvää ja siitä me suomalaiset voimme jakaa jouluna esimerkiksi Nepalilaisille, jotka yhä toipuvat epävakaan hallinnon ja maanjäristysten aiheuttamista vahingoista.

  

Uskomattoman kauniin luonnon keskellä,  köyhyydessä elävät ihmiset ovat kuitenkin säilyttäneet luottavaisen suhteen elämään. Suomalaisilla ja Nepalilaisilla tulee olemaan vielä paljon yhteisiä kehitysprojekteja tulevaisuudessa. Tästä hienoja esimerkkejä ovat jo kashmirhuivimme ja tulevat ekologisista materiaaleista tehdyt laukut.

Reilun kaupan (WFTO) maailmankonferenssi järjesti tänä vuonna  monipuolisia työpajoja mm. reilusta palkkauksesta, reilun kaupan vaikutuksista naisten asemaan, koulutusyhteistyöstä, reilusta turismista sekä siitä, miten eettiset tuotteet voivat kilpailla samoilla markkinoilla pikamuodin kanssa.

Konferenssin aloitti intialainen tutkija, ympäristöaktivisti ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja Vandana Shiva. Upeaa oli päästä kuulemaan livenä tätä naista, joka on väsymättä puolustanut luonnon monimuotoisuutta ja pientuottajia. Samoin ilahdutti tehdä yhdessä työtä asiantuntevan Heidin sekä paikallisten muotoilijoiden kanssa,  tavata valmistajiamme Intiassa ja Nepalissa sekä suunnitella uusia tuotteita heidän kanssaan. Materiaalivaihtoehdoista ei tule olemaan pulaa, nyt on paljon kiinni siitä miten viisaasti valitsemme.

***

Verkkokaupan tilauksia voit noutaa lähimmästä postipisteestäsi tai noutopisteestä NONE SHOP, Tennispalatsi, Fredrikinkatu 65, HELSINKI

Verkkokaupan lisäksi valikoitua tuoteparhaimmistoa, edullisia mallikappaleita ja edellisten kausien viimeisiä helmiä voit käydä ostamassa myös shop in shop -pisteissä.

Kuvaus: Rebecca Watson, paikassa Iloksi Lifestyle

Tukku- ja tuotekehityskyselyissä ota yhteyttä, Sanna / 040 747 8318


Kasmirhuivit


Seuraa työtämme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi