ONNEA SUOMI 100-VUOTTA! 

100 vuotta itsenäisyyttä on tuottanut paljon hyvää ja siitä me suomalaiset voimme jakaa jouluna esimerkiksi Nepalilaisille, jotka yhä toipuvat  epävakaan hallinnon ja maanjäristysten aiheuttamista vahingoista.

  

Uskomattoman kauniin luonnon keskellä,  köyhyydessä elävät ihmiset ovat kuitenkin säilyttäneet luottavaisen suhteen elämään. Suomalaisilla ja Nepalilaisilla tulee olemaan vielä paljon yhteisiä kehitysprojekteja tulevaisuudessa. Tästä hienoja esimerkkejä ovat jo kashmirhuivimme ja tulevat ekologisista materiaaleista tehdyt laukut.

Reilun kaupan (WFTO) maailmankonferenssi järjesti tänä vuonna  monipuolisia työpajoja mm. reilusta palkkauksesta, reilun kaupan vaikutuksista naisten asemaan, koulutusyhteistyöstä, reilusta turismista sekä siitä, miten eettiset tuotteet voivat kilpailla samoilla markkinoilla pikamuodin kanssa.

Konferenssin aloitti intialainen tutkija, ympäristöaktivisti ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja Vandana Shiva. Upeaa oli päästä kuulemaan livenä tätä naista, joka on väsymättä puolustanut luonnon monimuotoisuutta ja pientuottajia. Samoin ilahdutti tehdä yhdessä työtä asiantuntevan Heidin sekä paikallisten muotoilijoiden kanssa,  tavata valmistajiamme Intiassa ja Nepalissa sekä suunnitella uusia tuotteita heidän kanssaan. Materiaalivaihtoehdoista ei tule olemaan pulaa, nyt on paljon kiinni siitä miten viisaasti valitsemme.


Verkkokaupan tilauksia voit noutaa lähimmästä postipisteestäsi tai noutopisteestä NONE SHOP, Tennispalatsi, Fredrikinkatu 65, HELSINKI

Verkkokaupan lisäksi valikoitua tuoteparhaimmistoa, edullisia mallikappaleita ja edellisten kausien viimeisiä helmiä voit käydä ostamassa myös shop in shop -pisteissä.


- Iloksi Lifestyle, Munkkiniemen puistotie 21, HELSINKI 

- VIlla Alba, Lauttasaarentie 2, HELSINKI 

- NONE SHOP, Tennispalatsi, HELSINKI

- Brunnsdal 2krs, Kauppamäki 10, ESPOO (Esittelyhuone auki sovitusti p.040 747 8318)

- Hollyanna, Hanikka 8, ESPOO 

- Omnia Shop, Kirkkokatu 16 A, ESPOO

- Muurlan Lasi, Muurlantie 9, SALO  (Tulossa)

Kasmirhuivit

Tukku- ja tuotekehityskyselyissä ota yhteyttä FAIR.FI  Sanna / 040 747 8318

Seuraa työtämme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi