Nikita neule on 100% reilun kaupan luomupuuvillaa. DESIGN MARKET 9.-10.9

Helsingin Kaapelitehtaalla tori on avoinna molempina päivinä klo 11-18.

Löydät People Treen vaatteet ja uudet Fly My Damsel -alusvaatteet monien muiden designmerkkien hyvästä seurasta Kaapelitehtaan Valssaamosta.

Uudet Fly My Damsel -alusvaatteet on valmistettu reilun kaupan ehdoin Nepalissa. Tuottet työllistävät erityisesti köyhiä, haavoittuvassa asemassa olevia naisia, ja auttavat heitä nousemaan omille siivilleen.

KATSO TÄSTÄ

Kaisa Niemi on vaatesuunnittelija Fly My Damselin ja reilun kaupan alusvaatteiden takana. Vaatetusalan lisäksi hän on opiskellut kulttuuriantropologiaa, historiaa ja kirjoittanut gradunsa Thaimaan vähemmistökansoista.PORI JAZZ  8.-16.7

Olemme mukana Porissa Jazzkadulla yhdessä upean Caring Hands -organisaation kanssa. Tule piipahtamaan!

Caring Hands ja Suomen vanhoista rahoista tehdyt kauniit korut sekä Store of Hopen kesähuivit mukana Pori Jazz tapahtumassa.

 HELSINGISSÄ MAAILMA KYLÄSSÄ

LA-SU 27.-28.5 olemme Maailma kylässä -festivaaleilla.

Löydät meidät Rautatientorilta, kestävän kehityksen yritysten sektorilta. 

Tule tutustumaan People Treen ja Store of Hopen tuotteisiin, jälleenmyyntiin sekä tuotekehitysyhteistyömme eri muotoihin.

Avaamme siellä myös ainutlaatuisen #FairTradeRecycled -kampanjan. Otamme takaisin kaikki vanhat People Treen ja vastaavin Fair Trade periaattein valmistetut tuotteet, jotka ovat jääneet tarpeettomiksi. Tuoduista vaatteista saa vastineeksi 10€ alennuslahjakortin, jonka voi käyttää joko tapahtumassa tai verkkokaupassa.

Tuo siis kassi tullessasi Maailma kylässä festivaalin ständillemme Rautatientorille (R514) ja vastaanota lahjakortti. Kuulemme aina mielellämme käyttökokemuksia, kehittääksemme tulevaisuudessa tuotteita entistä paremmiksi. Jatkossa tuotteiden palautusta ja 10 euron lahjakorttia voi yhä tiedustella meiltä.


Rekisteröidy tästä uutiskirjeemme tilaajaksi ja seuraa mitä on tulossa.

 

.