POP UP MYYMÄLÄ ESPOOSSA

Kevätkokoelma

Esittelymyymälämme on puuhuvilassa, Brunnsdal -ravintolan yläkerrassa 

avoinna ke-pe, su 12-15.

Espoosta, os. Kauppamäki 10, löydät juuri ilmestyneet uutuusvärit Store of Hope kashmirhuiveista sekä mallikappaleita laajasta vaatevalikoimastamme. 

Jos haluat sovittaa jotain tiettyä mallia, lähetä viestiä etukäteen (karma@karmashop.fi).   

TERVETULOA KYLÄÄN! 6.1.2018 AFRICAN FASHION FESTIVAL HELSINKI

Olimme mukana mahdollistamassa ensimmäistä African Fashion Festival Helsinki tapahtumaa, jonka takana on monipuolinen ryhmä taiteilijoita, suunnittelijoita, tuottajia, ajattelijoita, strategeja ja visionäärejä – joukko maailmankansalaisia, jotka uskovat, että törkeän hyvä tyyli, kestävä vaatetuotanto ja sen myötä sitoutuminen aidosti paremman maailman rakentamiseen sekä paikalliskulttuurien tukemiseen eivät ole toisensa poissulkevia asioita. 

Katso MTV3 video tapahtumasta>


Seuraa tapahtumia liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

Nikita neule on 100% reilun kaupan luomupuuvillaa. 
DESIGN MARKET 9.-10.9

Helsingin Kaapelitehtaalla tori on avoinna molempina päivinä klo 11-18.

Löydät People Treen vaatteet ja uudet Fly My Damsel -alusvaatteet monien muiden designmerkkien hyvästä seurasta Kaapelitehtaan Valssaamosta.

Uudet Fly My Damsel -alusvaatteet on valmistettu reilun kaupan ehdoin Nepalissa. Tuotteet työllistävät erityisesti köyhiä, haavoittuvassa asemassa olevia naisia, ja auttavat heitä nousemaan omille siivilleen.

Kaisa Niemi on vaatesuunnittelija Fly My Damselin ja reilun kaupan alusvaatteiden takana. Vaatetusalan lisäksi hän on opiskellut kulttuuriantropologiaa, historiaa ja kirjoittanut gradunsa Thaimaan vähemmistökansoista.HELSINGISSÄ MAAILMA KYLÄSSÄ

LA-SU 27.-28.5.2017 olemme Maailma kylässä -festivaaleilla.

Löydät meidät Rautatientorilta, kestävän kehityksen yritysten sektorilta. 

Tule tutustumaan People Treen ja Store of Hopen tuotteisiin, jälleenmyyntiin sekä tuotekehitysyhteistyömme eri muotoihin.

Avaamme siellä myös ainutlaatuisen #FairTradeRecycled -kampanjan. Otamme takaisin kaikki vanhat People Treen ja vastaavin Fair Trade periaattein, luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet, jotka ovat jääneet tarpeettomiksi. Tuoduista vaatteista saa vastineeksi 10€ alennuslahjakortin, jonka voi käyttää joko tapahtumassa tai verkkokaupassa.

Tuo siis kassi tullessasi Maailma kylässä festivaalin ständillemme Rautatientorille (R514) ja vastaanota lahjakortti. Kuulemme aina mielellämme käyttökokemuksia, kehittääksemme tulevaisuudessa tuotteita entistä paremmiksi. Jatkossa tuotteiden palautusta ja 10 euron lahjakorttia voi yhä tiedustella meiltä.


Rekisteröidy tästä uutiskirjeemme tilaajaksi ja seuraa mitä on tulossa.

 

.