PORI JAZZ  8.-16.7

Olemme mukana Porissa Jazzkadulla yhdessä upean Caring Hands -organisaation kanssa. Tule piipahtamaan!

Caring Hands ja suomen vanhoista rahoista tehdyt kauniit korut sekä Store of Hopen kesähuivit mukana Pori Jazz tapahtumassa.

 

ELÄVÄNMUSIIKIN KESÄILTA

KE 21.6 klo 20-22, Cafe Brunnsdal (Kauppamäki 10, Espoo)

Finnish Blues Awards 2017 vuoden tulokkaana palkittu blueslaulaja Emilia Sisco sekä skotlantilainen huippukitaristi ja laulaja Robbie Hill esiintyvät Brunnsdalin ElävänMusiikin kesäillassa. Liput 10€ / ennakkoon.

Ennen illan alkua klo 15-20 esittelemme tulevien kausien mallistoja ja uusia tuotekehitysprojekteja. Ilmoittaudu mukaan. p. 040 747 8318 / Sanna

Showroom jää kesätauolle elokuun alkuun saakka. Verkkokauppa palvelee normaalisti koko kesän. 


HELSINGISSÄ MAAILMA KYLÄSSÄ

LA-SU 27.-28.5 olemme Maailma kylässä -festivaaleilla.

Löydät meidät Rautatientorilta, kestävän kehityksen yritysten sektorilta. 

Tule tutustumaan People Treen ja Store of Hopen tuotteisiin, jälleenmyyntiin sekä tuotekehitysyhteistyömme eri muotoihin.

Avaamme siellä myös ainutlaatuisen FairTradeRecycled -kampanjan. Otamme takaisin kaikki vanhat People Treen ja vastaavin Fair Trade periaattein valmistetut tuotteet, jotka ovat jääneet tarpeettomiksi. Tuoduista vaatteista saa vastineeksi 10€ alennuslahjakortin, jonka voi käyttää joko tapahtumassa tai verkkokaupassa.

Tuo siis kassi tullessasi Maailma kylässä festivaalin ständillemme Rautatientorille (R514) ja vastaanota lahjakortti. Kuulemme aina mielellämme käyttökokemuksia, kehittääksemme tulevaisuudessa tuotteita entistä paremmiksi.TAMPEREELLA KEHRÄSAARESSA  Ma 22.5   klo  13-17 

(Kehräsaari B, 2 krs.) Tampere. (Kartta ja reittiohje)

Esittelyssä uutuuksia ja edullisia edellisten kausien viimeisiä helmiä. Livenä myös Store of Hopen Kashmirtuotteet, suunnittelijat ja mielenkiintoinen Indiegogo rahoituskampanja.


Rekisteröidy tästä uutiskirjeemme tilaajaksi ja seuraa mitä on tulossa.

 

Lena-tunika-hame.png

.