Iloisina voimme ilmoittaa, että Karmashopin 8,5 vuoden mittainen taival eettisen ja ekologisen muodin parissa jatkuu! Toimintaa vie eteenpäin Sanna Karhumäki yrityksineen. FAIR.FI on keskittynyt eettiseen designiin ja kodin käyttöesineisiin. Jatkossa suomalaiset asiakkaat löytävätkin saman verkkokaupan alta reilun kaupan tuotteet niin pukeutumiseen kuin kotiinkin.

Etsiessämme Karmashopille jatkajaa ja tutustuessamme Sannaan, huomasimme heti, että hänellä oli hyvin samanlaiset arvot kuin meillä ja että valmistuksen eettisyys oli hänelle yksi tärkeimpiä asioita yritystoiminnassa. Voimme siis hyvillä mielin jäädä seuraamaan Karmashopin kehitystä. Sannan tausta materiaali-insinöörinä ja kokemus ympäristöystävällisten materiaalien ja prosessien kehittämisestä yhdistyy nyt mielestäni mielenkiintoisella tavalla reilun kaupan tuotannon edistämiseen ja hän tuo aivan uutta osaamista yritykseen.

”Tutustuimme Karmashop -verkkokauppaan ja sen kiinnostaviin tuotteisiin sekä Heidin ja Antin huolella kokoamiin tietoihin valmistuksen taustoista jo yrityksen alkuvuosina. Erityisesti Heidin kehitysyhteistyöosaamisen yhdistäminen liiketoimintaan on innostavaa. Päätuotemerkki, People Tree on tehnyt suuren vaikutuksen kestävän muodin (sustainable fashion) käsitteen luojana. Sen tapa työskennellä ihmisten ja ympäristön hyväksi kehittyvissä maissa on ollut ja tulee olemaan erinomainen suunnannäyttäjä, erityisesti nopeisiin voittoihin ja vaihtuviin trendeihin tottuneelle teollisuus- tai muotimaailmalle”, kertoo Karmashopin uusi omistaja Sanna Karhumäki.

FAIR.FI tukee reilua kauppaa ja työtä köyhyyden vähentämiseksi. Reilulla kaupalla tavoitellaan maailmaa, jossa kehitysmaiden työntekijöillä on mahdollisuus kestävään toimeentuloon sekä päätöksentekoon omasta tulevaisuudestaan. Reilun kaupan järjestelmä on kriteereiltään kattavin ja luotetuin eettisen sertifioinnin järjestelmä, jossa myös ympäristön hyvinvoinnista huolehditaan.

”Olin erittäin iloinen, että Heidi ja Antti pyysivät yritystäni jatkamaan toimintaansa. Yhdistämällä voimia voimme tarjota sitoutuneille asiakkaille entistä laajemman valikoiman eettisesti valmistettuja tuotteita. Toiveenamme olisikin, että kävijät kirjoittaisivat meille palautetta siitä, mikä Karmashopin tuotteissa on ollut erityisen tärkeää, jotta osaamme palvella asiakkaitamme jatkossakin yhtä mallikkaasti”, Sanna sanoo.

Rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi pysyt kuulolla mitä kevään aikana tapahtuu!

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Terveisin

Heidi, Antti ja Sanna