Työtä haavoittuvassa asemassa olevien parissa

1.4.2020

Yhteistyökumppanimme kehittyvissä maissa tekevät parhaillaan tärkeää työtä epidemian vahinkojen minimoimiseksi. TARA työskentelee Delhin seudulla taitavien artesaanien parissa, työllistäen ja kouluttaen erityisesti naisia ja vammaisia henkilöitä korunvalmistuksen avulla. Juuri nyt he auttavat myös lähialueillaan epidemiakriisissä.

Katso video, jossa People Treen perustaja Safia Minney kertoo miten tärkeää on juuri nyt tukea reilun kaupan periaattein toimivia artesaaneja, kuten esimerkiksi neuleiden kutojia Nepalissa.

Seuraa työtä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi>
Reilu kauppa on maailman tunnetuin ja arvostetuin eettisen sertifioinnin järjestelmä

Reilulla kaupalla tarkoitetaan kaupankäynnin tapoja, joissa pyritään ottamaan huomioon niin taloudellinen kuin sosiaalinen hyvinvointi. Se edustaa uudenlaista tapaa tehdä liiketoimintaa, jossa keskeisenä tavoitteena on asettaa ihmiset ja ympäristö voittojen edelle. 

World Fair Trade Organisaation (WFTO) merkki myönnetään tuotteille ja toimijoille, kuten People Tree ja heidän tuotteidensa valmistajaorganisaatiot. Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat esimerkiksi köyhyyden vähentäminen, läpinäkyvän valmistusketjun luominen, koulutusyhteistyö, naisten voimaannuttaminen sekä ympäristön huomioonottaminen ja kestävän kehityksen puolesta kampanjointi. www.wfto.com

Toinen tunnettu merkki, joka usein löytyy puuvillatuotteistamme on Fair Trade Labelling (FLO) sertifiointimerkki. Nämä kaksi toisiaan täydentävää järjestelmää mahdollistavat ainutlaatuisen toimitusketjumme ja tiedämme, että työllämme on positiivisia vaikutuksia kaikissa valmistajamaissa. www.reilukauppa.fi

FAIR.FI edustaa Suomessa laajinta ja monipuolisinta reilun kaupan periaattein valmistettua vaatevalikoimaa. People Treen tuotteista löytyy jompi kumpi tai jopa molemmat reilun kaupan merkit.


People Treen sosiaalisten vaikutusten raportti>Katso People Tree liikuntaan. Joogakokoelmassa ALE>

Liity uutiskirjeen tilaajaksi>