People Tree Second Hand

24.6.2020

Erittäin hyväkuntoiset second hand tai esittelymallikappaleet myydään omassa kokoelmassaan täällä. Vaatteet joissa näkyy jo laajemmin käytön jälkiä myydään tapahtumissa tai pyrimme löytämään niille uuden käyttökohteen ja siis luomaan niistä jotain ihan uutta.

Palauta hyväkuntoiset tai vähälle käytölle jääneet People Tree -vaatteesi meille. Hyvitämme ne 15-30e lahjakorttina kauppaan, riippuen vaatteen kunnosta ja alkuperäisarvosta. Ota ennen palautusta yhteyttä sähköpostilla (karma@karmashop.fi), niin annamme ohjeet ilmaiseen palautukseen.

Katso Second Hand kokoelma>

Kuva 2019: Vaatelainaamo Lace&Rose, Hyvinkää. Mekko: Nanette>

Paikka: Villa Alba Lauttasaari 2018, Kuva: Rebacca Watson, Mekko: Jaden Samettimekko


AIEMPIA TAPAHTUMIA

FINLANDIA KIERRÄTTÄÄ - Designtori Finlandiatalo, Helsinki 2018

Eikö olisi hienoa, jos second hand -vaate olisi alunperinkin tehty ekologisista materiaaleista, kestäväksi ja eettisesti, reilun kaupan periaattein?

FASHION REVOLUTION -päivän kunniaksi ja aina Finlandiatalon tapahtumapäivään asti, voit lähettää meille vaatteita. Tarjoamme rakastetuista, käytetyistä People Treen vaatteista lahjakortin nettikauppaan.

Vastaanotamme ja myymme siis aika-ajoin People Treen käytettyjä design aarteita vuosien varrelta. Jos sinulla ei ole tarvetta lahjakortille, voit myös käydä vaihtamassa käytetyn People Treen toiseen. Seuraa tapahtumiamme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi tai ota yhteyttä (karma@karmashop.fi), niin annamme tuotteiden palautusohjeet.


Tämä kestävä popliinikankainen klassikkomekko oli meillä hetken myynnissä myös second hand kappaleena, kun oli jäänyt käyttäjälleen pieneksi. Laadukkaat ja ajattomat People Treen mekot ovat kysyttyjä myös kierrätettyinä. Katso esimerkkejä>Lue raportti tästä>