Tapahtumat tärkeällä asialla

1.3.2023

Myymme mallikappaleita sekä käytettyjä ja kunnostettuja, reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita juuri nyt Espoon Kauklahden kyläkeskustassa (Kuninkaankartanontie 5).

Jos sinulle on jäämässä tarpeettomaksi tai liian vähälle käytölle People Tree vaate tai se käy yhä upcycling käyttöön, etkä halua itse käyttää arvokkaita materiaaleja, ota yhteyttä ja jälleenmyy kanssamme. Hyvitämme myynnin ALE lahjakorttina kauppaan.
Kuva: People Tree, Hollie tikattu takki ja Corrie mekko.

***


JOOGA FESTIVAL 

People Treen liikunta- ja vapaa-ajanmallistoa on sovitettavana Helsingissä Kaapelilla 4-5.3. 

Kuvassa People Treen college ja joogaleggingssit.UUDISTUSTA JA KORJAUSTA 


Koskaan ei vaatteiden uudistus ja korjaus ole ollut näin hauskaa!

Korjauskahvila-tapahtumaan otat mukaan vaatteita, jotka kaipaavat uudistusta ja materiaaleja, joita haluat käyttää. Paikan päältä löytyy ompelukoneita ja -tarvikkeita, vertaisvinkkejä ja ammattilaisten, kuten Artemikin Anninan ja Tuunaajamutsi-Annakaisan ohjeita ja tietoiskuja.

Paikalle voit tulla hetkeksi tai pidemmäksi ja mukaan ottaa omia uudistustöitä. Rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi seurataksesi seuraavia tapahtumia.

Neetu tikattu liiviEdustamamme People Tree on Reilun kaupan muodin edelläkävijä. Ihmisten ja planeetan tinkimätön kunnioittaminen onkin ollut keskiössä koko sen 30 vuotisen olemassaolon ajan. 

People Tree käyttää puuvillatuotteissaan paljon Reilun kaupan luomupuuvillaa. Reilun kaupan puuvillatuotannossa noudatetaan tiukkoja ympäristösäännöksiä, jotka suojaavat sekä viljelijöitä että luontoa.

Joten valitsemalla itsellesi People Treen puuvillavaatteita tuet samalla kestävämpää ja turvallisempaa puuvillatuotantoa. Pienellä teollasi on reilu vaikutus.

Viisi hyvää syytä valita reilun kaupan tuote> 

Reilun kaupan viikko

FAIRTRADE sertifiointimerkin on arvioitu olevan maailman tunnetuin ja arvostetuin eettisen sertifioinnin järjestelmä. Kansainvälisesti sen puolesta työskentelee Fairtrade International ja Suomessa Reilu kauppa ry.

Tiesitkö, että naiset tekevät esimerkiksi 70% kahviviljelyn maatöistä? Silti naiset pääsevät harvoin päättämään perheen tulojen käytöstä tai nousevat viljelijäorganisaatioiden johtoasemiin. Tämän vuoksi Reilu kauppa kouluttaa naisia mm. johtajuudesta ja vaikuttamisesta. Valitsemalla tuotteesi reiluna tuet naisia saamaan ääntään kuuluviin!


Toinen eli World Fair Trade Organisaation (WFTO) hyväksyntä myönnetään tuotteille ja toimijoille, kuten People Tree ja heidän tuotteidensa valmistajat. Ne muodostavat globaalin verkoston yrityksiä, jotka kaikki soveltavat toiminnassaan 10 reilun kaupan WFTO periaatetta läpi koko toimitusketjun. Järjestelmä verifioi sitoutumisen vertaisarviointien ja luotettavien ulkopuolisten auditointien avulla.

Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat köyhyyden vähentäminen kestävästi, läpinäkyvän valmistusketjun luominen, haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten voimaannuttaminen, koulutusyhteistyö sekä ympäristön huomioonottaminen ja kestävän kehityksen puolesta kampanjointi. www.wfto.com

Maailman reilun kaupan päivä muistutti, että tarvitsemme reilua kauppaa nyt enemmän, kuin koskaan. Edellämainitut kaksi toisiaan täydentävää reilun kaupan järjestelmää mahdollistavat ainutlaatuisen toimitusketjumme ja tiedämme, että työllämme on positiivisia vaikutuksia kaikissa valmistajamaissa.

WFTO tilastoi, että sen jäsenyrityksissä ollaan saavutettu huikea tasa-arvotilanne, jossa ylimmissäkin johtoasemissa ja hallituksissa on vähintään 50% naisia.UN WOMEN #oranssitpäivät kampanjoi haavoittuvassa asemassa olevien naisten puolesta. Liian monet joutuvat alistettuun asemaan ja ihmiskaupan uhriksi paetessaan köyhyyttä ja konflikteja tai yrittäessään turvata perheensä elannon.

YK:n Oranssit päivät -kampanjaa vietetään joka vuosi 25.11.-10.12. naisiin kohdistuvan väkivallan pysäyttämiseksi. Väkivalta on maailmanlaajuinen ongelma, joka koskettaa meitä kaikkia. Kampanjan oranssi väri symboloi toivoa tulevaisuudesta, jossa elämä ilman väkivaltaa on jokaisen oikeus.

Katso Instagramissa Mikä voi parhaimmillaan olla miesten rooli>

#oranssitpäivät #orangetheworldJOULUN PÄÄTAPAHTUMA

HELSINKI 15.- 22.12. Vanhan Joulutori

Vanhan Joulutori järjestetään Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla.Tämän kauniin 140 vuotta vanhan rakennuksen tuottama miljöö on iso osa tapahtumamme tunnelmaa. Talo henkii historiaa, arvokkuutta ja tietynlaista rauhaa, jota jouluun laskeutumisessakin tarvitaan.

Upeaa, että saamme olla juuri täällä esittelemässä People Treen mallistoa, josta erityisesti Nepalin opiskelijatyttöjen taidokkaat neuleet ja luomupuuvillaiset mekot ja yöasut sopivat ajankohtaan.

Vanhan-joulu_2f310a7.png

Jos haluat sovittaa jotain tiettyä mallia tapahtumissa, laita viestiä etukäteen (karma@karmashop.fi)

Kohtuulliset alennukset eivät vaikuta valmistajien palkkioihin. Lue lisää neuleista >


Seuraa työtä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi> ja löydä Karmashopin sivuilta sopiva tapa osallistua.