Kukaan ei ole täydellinen. 

Postasimme uskollisille uutiskirjeen tilaajille maailman vegaanipäivänä (1.11.) uutisen siitä miksi käytämme villaa. Sen ei ollut tarkoitus olla statement, mutta jokin nähtävästi ohjasi tällaiseen tiedostamattomaan sattumaan. 

Kannatamme jo luonnon kuormituksen takia kasvisruokaa ja muutenkin eläinten rakastava kohtelu, samoin kuin hekoimmassa asemassa olevien ihmisten, kuuluu perusarvoihimme. Toivomme, että te seuraajamme haastatte yhä meitä ja kaikkia eläinperäisten raaka-aineiden käyttäjiä kohdistamaan erityistä huomiota toimitusketjuihin ja niissä työskentelevien ihmisten mahdollisuuteen ja oikeuteen kantaa vastuuta, jotta vältetään eläinten alistava kohtelu.

____________________________________________________________________________

UUTISKIRJE 1.11.2018

https://www.karma.fi/category/5/miehet

Isälle

Miksi Villaa?

People Tree on sitoutunut kestävään kehitykseen kaikilla osa-alueillaan, ja me jaamme asiakkaidemme huolen eläinten hyvinvoinnista. Haluamme vastata kysymyksiisi siitä, miten ja miksi People Tree käyttää lampaanvillaa

Villa on luonnollinen materiaali, jota on käytetty tuhansia vuosia. Se lämmittää, hengittää ja suojaa joka säällä. Villa on myös kaunista ja kestävää.

Villa on biologisesti hajoava luonnonmateriaali. Toisin kuin synteettiset materiaalit, jotka ovat erittäin hitaita hajoamaan.

Villa on kestävä, uusiutuva luonnonvara. Lampaan selkään kasvaa joka vuosi uutta villaa, joka voidaan poistaa myös siten, ettei siitä aiheudu haittaa eläimelle. People Treen merinovilla on mulesingvapaata.

Kumbeshwar Technical School työllistää Nepalissa yli 2000 kutojaa, jotka valmistavat People Treelle kokoelman käsin kudottuja vaatteita ja asusteita. Käsin kutominen ei ainoastaan tuota yksilöllisiä ja kauniita vaatteita, vaan myös tarjoaa naisille arvokkaan mahdollisuuden tehdä työtä ja saada oikeudenmukaista palkkaa. Monet tytöistä ovat mukana kehitysohjelmassa rahoittaakseen opintojaan. 

Mekot ja tunikat

Neulepaidat ja mekot ovat uutta People Treen in house kehitystä. Erityisen pehmeä kudottu neulos on 100% villaa, jossa silkkimäinen tuntu.

Myös luomupuuvillaiset neuletakit ovat tarjolla.

Bethel luomuneule

______________________________________________________________________


***

Upea V&A -kokoelma avasi kauden

People Tree on lanseerannut hyvin erityisen yhteistyökokoelman Victoria & Albert -museon kanssa. Kuten aiemmissa menestysmalleissa, tässäkin uraauurtava design yhdistyy kestävän kehitysksen muotiin. Ajattomat kuosit ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja V&A arkistoista.

***

Reilu kauppa ja Pro Luomu kampanjoivat vastuullisten valintojen puolesta. Noin kolme neljäsosaa kuluttajista uskoo, että arjen valinnoilla on merkitystä. Vastuullisuus kiinnostaa naisia hieman enemmän kuin miehiä, selviää Reilu kauppa ry:n uutistiedotteesta (3.4.2018). Vastuullisuudesta kiinnostunut  kuvailee itseään tiedostavaksi, asioihin perehtyneeksi ja harkitsevaksi sekä välittäväksi ja onnelliseksi. 

Valmistajien luona vierailleena ymmärtää mikä merkitys tällä kaikella on.  Kaupastamme löytyy siksi laaja valikoima Reilun kaupan luomupuuvillasta valmistettuja vaatteita niin miehille kuin naisillekin; tyylikkäitä asukokonaisuuksia, pirteitä puseroita ja käytännöllisiä liikunta- ja alusvaatteita -niin kevään rennompiin kuin niihin juhlavampiinkin hetkiin.


***

Uskomattomia uutisia!

People Tree voitti the Drapers trendien kilpailussa ensimmäisen sijan kestävän kehityksen CSR (Corporate Social Responsibility) sarjassa.

Tämä on lahja kaikille uskollisille kannustajille, jotka jo tiesimmekin näiden tuotteiden edistyksellisyydestä vastuullisuuden saralla.

KIITOS SINULLE JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA!

***

6.12.2017 

Onnea Suomi 100-vuotta! 

100 vuotta itsenäisyyttä on tuottanut paljon hyvää ja siitä me suomalaiset voimme jakaa jouluna esimerkiksi Nepalilaisille, jotka yhä toipuvat epävakaan hallinnon ja maanjäristysten aiheuttamista vahingoista.

  

Uskomattoman kauniin luonnon keskellä,  köyhyydessä elävät ihmiset ovat kuitenkin säilyttäneet luottavaisen suhteen elämään. Suomalaisilla ja Nepalilaisilla tulee olemaan vielä paljon yhteisiä kehitysprojekteja tulevaisuudessa. Tästä hienoja esimerkkejä ovat jo kasmirhuivit ja tulevat ekologisista materiaaleista tehdyt laukut.

Reilun kaupan (WFTO) maailmankonferenssi järjesti tänä vuonna monipuolisia työpajoja mm. reilusta palkkauksesta, reilun kaupan positiivisita vaikutuksista naisten asemaan, koulutusyhteistyöstä, reilusta turismista sekä siitä, miten eettiset tuotteet voivat kilpailla samoilla markkinoilla pikamuodin kanssa.

Konferenssin aloitti intialainen tutkija, ympäristöaktivisti ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja Vandana Shiva. Upeaa oli päästä kuulemaan livenä tätä naista, joka on väsymättä puolustanut luonnon monimuotoisuutta ja pientuottajia. Samoin ilahdutti tehdä yhdessä työtä asiantuntevan Heidin sekä paikallisten muotoilijoiden kanssa, tavata valmistajiamme Intiassa ja Nepalissa sekä suunnitella uusia tuotteita heidän kanssaan. Materiaalivaihtoehdoista ei tule olemaan pulaa, nyt on paljon kiinni siitä miten viisaasti valitsemme.

***

Nettikauppamme tilauksia voit noutaa lähimmästä postipisteestäsi. Vaihto ja palautus on maksuton.

Edullisia mallikappaleita ja edellisten kausien viimeisiä helmiä voit käydä ostamassa myös outlet -pisteissämme. Kysy lisää.

Jälleenmyynti- ja tuotekehityskyselyissä ota yhteyttä, p. 040 747 8318 / Sanna

Seuraa työtämme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi