Juhlaviikon kunniaksi julkaisemme -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista nettikaupan tuotteista. Alennus on voimassa lokakuun loppuun asti ja aktivoitavissa heti ostoskorissa koodilla: REILUNKAUPANVIIKKO

***

Upea V&A -kokoelma avasi kauden

People Tree on lanseerannut hyvin erityisen yhteistyökokoelman Victoria & Albert -museon kanssa. Kuten aiemmissa menestysmalleissa, tässäkin uraauurtava design yhdistyy kestävän kehitysksen muotiin. Eloisat kuosit ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja V&A arkistoista.

***

Reilu kauppa ja Pro Luomu kampanjoivat vastuullisten valintojen puolesta. Noin kolme neljäsosaa kuluttajista uskoo, että arjen valinnoilla on merkitystä. Vastuullisuus kiinnostaa naisia hieman enemmän kuin miehiä, selviää Reilu kauppa ry:n uutistiedotteesta (3.4.2018). Vastuullisuudesta kiinnostunut  kuvailee itseään tiedostavaksi, asioihin perehtyneeksi ja harkitsevaksi sekä välittäväksi ja onnelliseksi. 

Valmistajien luona vierailleena ymmärtää mikä merkitys tällä kaikella on.  Kaupastamme löytyy siksi laaja valikoima Reilun kaupan luomupuuvillasta valmistettuja vaatteita niin miehille kuin naisillekin; tyylikkäitä asukokonaisuuksia, pirteitä puseroita ja käytännöllisiä liikunta- ja alusvaatteita -niin kevään rennompiin kuin niihin juhlavampiinkin hetkiin.

***

Uskomattomia uutisia!

People Tree voitti the Drapers trendien kilpailussa ensimmäisen sijan kestävän kehityksen CSR (Corporate Social Responsibility) sarjassa.

Tämä on lahja kaikille uskollisille kannustajille, jotka jo tiesimmekin näiden tuotteiden edistyksellisyydestä vastuullisuuden saralla.

KIITOS SINULLE JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA!


***

6.12.2017 

Onnea Suomi 100-vuotta! 

100 vuotta itsenäisyyttä on tuottanut paljon hyvää ja siitä me suomalaiset voimme jakaa jouluna esimerkiksi Nepalilaisille, jotka yhä toipuvat epävakaan hallinnon ja maanjäristysten aiheuttamista vahingoista.

  

Uskomattoman kauniin luonnon keskellä,  köyhyydessä elävät ihmiset ovat kuitenkin säilyttäneet luottavaisen suhteen elämään. Suomalaisilla ja Nepalilaisilla tulee olemaan vielä paljon yhteisiä kehitysprojekteja tulevaisuudessa. Tästä hienoja esimerkkejä ovat jo kasmirhuivit ja tulevat ekologisista materiaaleista tehdyt suojakotelot ja laukut.

Reilun kaupan (WFTO) maailmankonferenssi järjesti tänä vuonna  monipuolisia työpajoja mm. reilusta palkkauksesta, reilun kaupan vaikutuksista naisten asemaan, koulutusyhteistyöstä, reilusta turismista sekä siitä, miten eettiset tuotteet voivat kilpailla samoilla markkinoilla pikamuodin kanssa.

Konferenssin aloitti intialainen tutkija, ympäristöaktivisti ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja Vandana Shiva. Upeaa oli päästä kuulemaan livenä tätä naista, joka on väsymättä puolustanut luonnon monimuotoisuutta ja pientuottajia. Samoin ilahdutti tehdä yhdessä työtä asiantuntevan Heidin sekä paikallisten muotoilijoiden kanssa,  tavata valmistajiamme Intiassa ja Nepalissa sekä suunnitella uusia tuotteita heidän kanssaan. Materiaalivaihtoehdoista ei tule olemaan pulaa, nyt on paljon kiinni siitä miten viisaasti valitsemme.

***

Nettikauppamme tilauksia voit noutaa lähimmästä postipisteestäsi. Vaihto ja palautus on maksuton.

Valikoitua tuoteparhaimmistoa, edullisia mallikappaleita ja edellisten kausien viimeisiä helmiä voit käydä ostamassa myös shop in shop -pisteissä. Kysy lisää.


Jälleenmyynti- ja tuotekehityskyselyissä ota yhteyttä, Sanna / 040 747 8318

Seuraa työtämme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi