NYT ON ALE

NAISILLE   MIEHILLE   LIIKUNTAAN   KOTIIN

RAHOITUSKAMPANJA AVATTIIN 26.-27.5. MAAILMA KYLÄSSÄ, kestävän kehityksen teltta, Rautatientori, Helsinki.

Tämän vuoden joukkorahoituskampanja alkaa viikonloppuna Maailma kylässä -tapahtumassa Rautatientorilla ja nettikauppa KARMA.FI on siinä hienosti mukana. Nyt on mahdollisuus ennakkorahoittaa mallistoja, varmistaa itselle syksyn halutuimmat uutuudet ja auttaa meitä laajentamaan toimintaa.

Näin voimme tuoda lisää ekologisia innovaatioita kaikkien saataville ja ennen kaikkea tukea kehittyvien maiden osaajien toimeentuloa ja oikeuksia. 

Tule rahoittajaksi vaikuta valinnoilla>
Kiitos, että olette tehneet vaatteemme!


Rajlakshmi Cotton Mills on tehnyt pioneerityötä luomukankaiden valmistuksessa ja reilun kaupan periaatteiden soveltamisessa jo vuosikymmeniä. Se tekee yhteistyötä Chetna Organicsin kanssa edistääkseen peraatteiden toteutumista myös viljelyssä.

Creative Handicrafts tukee Intian Mumbain slummeissa asuvia, erityisesti heikossa asemassa olevia naisia.

9.5. FINLANDIA KIERRÄTTÄÄ - Designtori Finlandiatalo, Helsinki klo 16-21.

FASHION REVOLUTION -päivän kunniaksi ja aina Finlandiatalon tapahtumapäivään asti, voit lähettää meille vaatteita. Tarjoamme rakastetuista ja siis käytetyistä People Treen vaatteista 15e lahjakortin nettikauppaan.

Vastaanotamme ja myymme Finlandiatalossa reilun kaupan periaattein ja luonnonmateriaaleista valmistettuja käytettyjä design aarteita vuosien varrelta. Jos sinulla ei ole tarvetta lahjakortille, voit myös käydä vaihtamassa puhtaan käytetyn People Treen toiseen. 

Ota yhteyttä, niin annamme palautusohjeet. 

 

#FairTradeRecycled
6.1.2018 AFRICAN FASHION FESTIVAL

Olimme mukana mahdollistamassa ensimmäistä African Fashion Festival Helsinki tapahtumaa, jonka takana on monipuolinen ryhmä taiteilijoita, suunnittelijoita, tuottajia, ajattelijoita, strategeja ja visionäärejä – joukko maailmankansalaisia, jotka uskovat, että törkeän hyvä tyyli, kestävä vaatetuotanto ja sen myötä sitoutuminen aidosti paremman maailman rakentamiseen sekä paikalliskulttuurien tukemiseen eivät ole toisensa poissulkevia asioita. 

Katso MTV3 video tapahtumasta> 


Seuraa tapahtumiamme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.
Nikita neule on 100% reilun kaupan luomupuuvillaa. 
DESIGN MARKET 9.-10.9.2017

Helsingin Kaapelitehtaalla tori on avoinna molempina päivinä klo 11-18.

Löydät People Treen vaatteet ja uudet Fly My Damsel -alusvaatteet monien muiden designmerkkien hyvästä seurasta Kaapelitehtaan Valssaamosta.

Uudet Fly My Damsel -alusvaatteet on valmistettu reilun kaupan ehdoin Nepalissa. Tuotteet työllistävät erityisesti köyhiä, haavoittuvassa asemassa olevia naisia, ja auttavat heitä nousemaan omille siivilleen.
HELSINGISSÄ MAAILMA KYLÄSSÄ

LA-SU 27.-28.5.2017 olemme Maailma kylässä -festivaaleilla.

Löydät meidät Rautatientorilta, kestävän kehityksen yritysten sektorilta. 

Tule tutustumaan People Treen ja Store of Hopen tuotteisiin, jälleenmyyntiin sekä tuotekehitysyhteistyömme eri muotoihin.

Avaamme siellä myös ainutlaatuisen #FairTradeRecycled -kampanjan. Otamme takaisin kaikki vanhat People Treen ja vastaavin Fair Trade periaattein, luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet, jotka ovat jääneet tarpeettomiksi. Tuoduista vaatteista saa vastineeksi 10€ lahjakortin, jonka voi käyttää joko tapahtumassa tai verkkokaupassa.

Tuo siis kassi tullessasi Maailma kylässä festivaalin ständillemme Rautatientorille (R514) ja vastaanota lahjakortti. Kuulemme aina mielellämme käyttökokemuksia kehittääksemme tulevaisuudessa tuotteita entistä paremmiksi. Jatkossa tuotteiden palautusta ja 15 euron lahjakorttia voi yhä tiedustella meiltä.


Rekisteröidy tästä uutiskirjeemme tilaajaksi ja seuraa mitä on tulossa.