POP UP jatkuu kuin jatkuukin aina lokakuun loppuun asti Kluuvin keskuksessa - Yliopiston puoleisessa sisäänkäynnissä. 

Tule tervehtimään ja nappaamaan edullisia Outlet-kappaleita ja ihastelemaan veikeitä bambukestokuppeja. Myös nettikaupan tilauksia voi noutaa ja sovittaa pisteellä.

Ensimmäiset People Treen second hand aarteet ovat myös saapuneet. Unelma siitä, että käytetty vaate voisi olla myös eettisesti ja ekologisista materiaaleista valmistettu, on nyt lähempänä kuin arvaammekaan. Voit siis marssia ilmastotalkoiden hengessä myös Kluuviin, Yliopiston puoleisesta ovesta, ja napata mukaasi edullisten outlet vaihtoehtojen rinnalta jonkun näistä menneiden vuosien klassikkomalleista.

Vastaanotamme Kluuvin POP UP:ssa käytettyjä People Treen design aarteita vuosien varrelta ja tarjoamme niistä vastineeksi 15e lahjakortin nettikauppaan.

Tervetuloa! 

***


26.-27.5. MAAILMA KYLÄSSÄ

Tämän vuoden joukkorahoituskampanja alkaa viikonloppuna Maailma kylässä -tapahtumassa Rautatientorilla ja nettikauppa KARMA.FI on siinä hienosti mukana. Nyt on mahdollisuus ennakkorahoittaa mallistoja, varmistaa itselle syksyn halutuimmat uutuudet ja auttaa meitä laajentamaan toimintaa.

Näin voimme tuoda lisää ekologisia innovaatioita kaikkien saataville ja ennen kaikkea tukea kehittyvien maiden osaajien toimeentuloa ja oikeuksia. 

Tule rahoittajaksi ja vaikuta valinnoilla>Kiitos, että olette tehneet vaatteemme!


Rajlakshmi Cotton Mills on tehnyt pioneerityötä luomukankaiden valmistuksessa ja reilun kaupan periaatteiden soveltamisessa jo vuosikymmeniä. Se tekee yhteistyötä Chetna Organicsin kanssa edistääkseen peraatteiden toteutumista myös viljelyssä.

Creative Handicrafts tukee Intian Mumbain slummeissa asuvia, erityisesti heikossa asemassa olevia naisia.

Eikö olisi hienoa, jos kierrätetty vaate olisi alunperinkin tehty eettisesti ja ekologisista materiaaleista?

9.5. FINLANDIA KIERRÄTTÄÄ - Designtori Finlandiatalo, Helsinki klo 16-21.

FASHION REVOLUTION -päivän kunniaksi ja aina Finlandiatalon tapahtumapäivään asti, voit lähettää meille vaatteita. Tarjoamme rakastetuista ja siis käytetyistä People Treen vaatteista 15e lahjakortin nettikauppaan.

Vastaanotamme ja myymme Finlandiatalossa reilun kaupan periaattein ja luonnonmateriaaleista valmistettuja käytettyjä design aarteita vuosien varrelta. Jos sinulla ei ole tarvetta lahjakortille, voit myös käydä vaihtamassa käytetyn People Treen toiseen. 

Ota yhteyttä, niin annamme palautusohjeet. 

 

#FairTradeRecycled
6.1.2018 AFRICAN FASHION FESTIVAL

Olimme mukana mahdollistamassa ensimmäistä African Fashion Festival Helsinki tapahtumaa, jonka takana on monipuolinen ryhmä taiteilijoita, suunnittelijoita, tuottajia, ajattelijoita, strategeja ja visionäärejä – joukko maailmankansalaisia, jotka uskovat, että törkeän hyvä tyyli, kestävä vaatetuotanto ja sen myötä sitoutuminen aidosti paremman maailman rakentamiseen sekä paikalliskulttuurien tukemiseen eivät ole toisensa poissulkevia asioita. 

Katso MTV3 video tapahtumasta> 


Seuraa tapahtumiamme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.
Nikita neule on 100% reilunkaupan luomupuuvillaa.