Vaatevallankumous-viikolla, ke 24.4. klo 14 - 20. Oodi kirjastossa Helsingissä tapahtuu.

Luvassa on muun muassa vaatteiden korjaustyöpaja ja WEECOS muotinäytös klo 17.30-, jossa esittelyssä People Treen malleja.  

Näytöksen jälkeen Oodin Kuutiossa käydään keskusteluja vaateteollisuuden vastuullisuudesta ja mukana on videoyhteydellä myös palkittu sosiaalinen yrittäjä ja People Treen perustaja Safia Minney.

Itse koemme, että meidän tehtävä ei ole ensisijassa arvottaa julkisesti muiden tekemisiä vaan näyttää esimerkillä miten muoti ja design voivat toimia hyvän kehityksen luojina ja suunnannäyttäjänä monelle teollisuudenalalle.​

Tästä ja monesta muusta ajankohtaisesta aiheesta keskustellaan näytöksen jälkeen Oodin Kuutiossa.

Tervetuloa!  


Seuraa tapahtumia liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi

Seuraa myös os.

www.facebook.com/karma.fi 

www.instagram.com/karma.fi

Tervetuloa ainutkertaisille Reilun kaupan messuille 27.3.2019 Nosturiin (Telakkakatu 8) Helsinkiin. 

Paikan päällä myös People Treen reilun kaupan luomupuuvillakokoelmamme 2019 .

Messut on tarkoitettu kaikille hankintojen vastuullisuudesta kiinnostuneille.

Useiden tuttujen People Treen Reilun kaupan luomupuuvillasta vamistettujen vaatteiden takana on Assisi Garments Intiassa. Katso lisää>   

Onnea Reilu kauppa ry ja FLO -sertifiointimerkki!  

.


***Reilun kaupan (WFTO) valmistuksen ja liiketoiminnan piirissä naisetkin voivat onnistua

Nainen halltuksen jäsen: WFTO 51% vs. perinteinen liiketoiminta 12%

Nainen toimitusjohtaja: WFTO 52% vs. perinteinen liiketoiminta 9%

Nainen johtavassa asemassa WFTO 54% vs. perinteinen liiketoiminta 24%. 

Katso:  https://wfto.com/womensday2019
***


Viimeiset koot ALE-hinnoin löydät nettikaupasta>.


***

Olisitko sinäkin Toisenlainen bisnesenkeli - miten? 

Mahdollisuus siihen on esimerkiksi:

- Hankkimalla tarpeellista itselle tai lahjakortin läheiselle nettikaupasta>. Ilmainen vaihto ja palautus.

- Suosittelemalla tai kirjoittamalla työstämme.

- Myymällä People Treen ekologisista materiaaleista, reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita.

- Lahjoittamalla kehitys- ja ihmisoikeustyöhön, kuten Toisenlainen Bisnesenkeli -kampanjaan> 


Toisenlainen Bisnesenkeli - Diverse Business Angel -kampanja avattiin Naisten Pankin joulutorilla kestävän pukeutumisen näytöksen yhteydessä Kämp Galleriassa:

Su 25.11 klo 14.

Sijoittajapiireissä on hyvin vähän naisia ja diversiteettiä. Tämä heijastuu myös rahoitusta hakeviin ja saaviin yrityksiin. Liian vähän on naisten johtamia yrityksiä ja ideoita saamassa rahoitusta ja summat ovat vaatimattomia. 

Tähän ongelmaan haluamme herätellä sekä rahoituskanavista vastaavia, että sijoittajia ja kaikkia muitakin, jotka voivat lahjoitus-, osto- ja investointivalinnoillaan vaikuttaa hyvään kehitystyöhön ja sitä kautta kehittyvien maiden ihmisoikeus- ja ympäristöhaasteisiin. Kiitos, että olette tehneet vaatteemme 2018!

Rajlakshmi Cotton Mills on tehnyt pioneerityötä luomumateriaalien ja vaatteiden valmistuksessa ja reilun kaupan periaatteiden soveltamisessa jo vuosikymmeniä. Se tekee yhteistyötä Chetna Organicsin kanssa edistääkseen peraatteiden toteutumista viljelyssä.

Creative Handicrafts tukee Intian Mumbain slummeissa asuvia, erityisesti heikossa asemassa olevia naisia.

***

9.5.2018 FINLANDIA KIERRÄTTÄÄ - Designtori Finlandiatalo, Helsinki klo 16-21.

FASHION REVOLUTION -päivän kunniaksi ja aina Finlandiatalon tapahtumapäivään asti, voit lähettää meille vaatteita. Tarjoamme rakastetuista ja siis käytetyistä People Treen vaatteista lahjakortin nettikauppaan.

Vastaanotamme ja myymme Finlandiatalossa reilun kaupan periaattein ja luonnonmateriaaleista valmistettuja käytettyjä design aarteita vuosien varrelta. Jos sinulla ei ole tarvetta lahjakortille, voit myös käydä vaihtamassa käytetyn People Treen toiseen. 

Ota yhteyttä, niin annamme palautusohjeet. 

 

#FairTradeRecycled


26.-27.5.2018 MAAILMA KYLÄSSÄ Tämän vuoden joukkorahoituskampanja alkaa viikonloppuna Maailma kylässä -tapahtumassa Rautatientorilla ja nettikauppa KARMA.FI on siinä hienosti mukana. Nyt on mahdollisuus ennakkorahoittaa mallistoja, varmistaa itselle syksyn halutuimmat uutuudet ja auttaa meitä laajentamaan toimintaa.Näin voimme tuoda lisää ekologisia innovaatioita kaikkien saataville ja ennen kaikkea tukea kehittyvienkin maiden osaajien toimeentuloa ja oikeuksia. Tule rahoittajaksi ja vaikuta valinnoilla>Eikö olisi hienoa, jos kierrätetty vaate olisi alunperinkin tehty ekologisista materiaaleista ja eettisesti eli reilun kaupan periaattein?

*** 

6.1.2018 AFRICAN FASHION FESTIVAL

Olimme mukana mahdollistamassa ihan ensimmäistä African Fashion Festival Helsinki tapahtumaa, jonka takana on monipuolinen ryhmä taiteilijoita, suunnittelijoita, tuottajia, ajattelijoita, strategeja ja visionäärejä – joukko maailmankansalaisia, jotka uskovat, että törkeän hyvä tyyli, kestävä vaatetuotanto ja sen myötä sitoutuminen aidosti paremman maailman rakentamiseen sekä paikalliskulttuurien tukemiseen eivät ole toisensa poissulkevia asioita. 

Katso MTV3 video tapahtumasta>