Pääsimme tutustumaan millainen organisaatio löytyy People Treen historian menestyneimmän kokoelman 2019 takaa. Ei voi muuta sanoa, kuin wow! 

Sitoutuminen laadukkaaseen tulokseen, Mumbain naisten toimeentulon kehittämiseen ja hyvään työympäristöön oli käsin kosketeltavaa.

Vähän kyllä jännitti nähdä mitä tämän avoimen oven takana on. Niin monta tarinaa on upeasta työstä luettu ja vaatetta sovitettu.

Paikanpäällä Intian Mumbaissa viimeistellään nyt kesän malliston värikkäitä luomuksia eli luomupuuvillamekkoja. Taitavat kädet ovat näköjään taas tehneet huippulaatua. Kävimme läpi laatuprosessin ja se toimii. Haasteet ratkotaan ja työ kehittää tekijäänsä. Myös sitä on Empowering design.

Toiminnan johtaja Johny Joseph kuvaili Creative Handicraftsin poikkeavan tavanomaisista yrityksistä ja jopa monista vastuullisistakin yrityksistä siten, että se pyrkii jatkuvasti tuomaan toimintansa piiriin ja edunsaajiksi juuri heikoimmassa asemassa olevia.

Tämän kaiken edessä tunnen suurta kiitollisuutta kaikille teille, jotka olette edistäneet ostovalinnoillanne tätä työtä.

-Sanna- 

***

Viimeiset koot ALE-hinnoin tai klassikkokuosien uutuudet löydät nettikaupasta>.

***

Olisitko sinäkin Toisenlainen bisnesenkeli - miten? 

Mahdollisuus siihen on esimerkiksi:

- Hankkimalla tarpeellista itselle tai lahjakortin läheiselle nettikaupasta>. Ilmainen vaihto ja palautus.

- Suosittelemalla tai kirjoittamalla työstämme.

- Myymällä People Treen ekologisista materiaaleista, reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita.

- Lahjoittamalla kehitys- ja ihmisoikeustyöhön, kuten Toisenlainen Bisnesenkeli -kampanjaan> 

Ota yhteyttä, p. 040 747 8318


Toisenlainen Bisnesenkeli - Diverse Business Angel -kampanja avataan Naisten Pankin joulutorilla kestävän pukeutumisen näytöksen yhteydessä Kämp Galleriassa:

Su 25.11 klo 14.

Sijoittajapiireissä on hyvin vähän naisia ja diversiteettiä. Tämä heijastuu myös rahoitusta hakeviin ja saaviin yrityksiin. Liian vähän on naisten johtamia yrityksiä ja ideoita saamassa rahoitusta ja summat ovat vaatimattomia. 

Tähän ongelmaan haluamme herätellä sekä rahoituskanavista vastaavia, että sijoittajia ja kaikkia muitakin, jotka voivat lahjoitus-, osto- ja investointivalinnoillaan vaikuttaa hyvään kehitystyöhön ja sitä kautta kehittyvien maiden ihmisoikeus- ja ympäristöhaasteisiin. 

***

POP UP lokakuun loppuun asti Kluuvin keskuksessa - Yliopiston puoleisessa sisäänkäynnissä. 

Tule tervehtimään ja nappaamaan edullisia Outlet-kappaleita ja ihastelemaan yhteistyökumppanimme None Shopin värikkäitä kestokuppeja, joilla vähennetään kertakäyttökulttuuria. Myös nettikaupan tilauksia voi noutaa ja sovittaa pisteellä.

Ensimmäiset People Treen second hand aarteet ovat myös saapuneet. Unelma siitä, että käytetty vaate voisi olla myös eettisesti ja ekologisista materiaaleista valmistettu, on nyt lähempänä kuin arvaammekaan. Voit siis marssia ilmastotalkoiden hengessä myös Kluuviin ja napata mukaasi edullisten outlet vaihtoehtojen rinnalta jonkun näistä menneiden vuosien klassikkomalleista.

Vastaanotamme Kluuvin POP UP:ssa käytettyjä People Treen design aarteita vuosien varrelta ja tarjoamme niistä vastineeksi lahjakortin nettikauppaan.

Tervetuloa! 

***

26.-27.5. MAAILMA KYLÄSSÄ

Tämän vuoden joukkorahoituskampanja alkaa viikonloppuna Maailma kylässä -tapahtumassa Rautatientorilla ja nettikauppa KARMA.FI on siinä hienosti mukana. Nyt on mahdollisuus ennakkorahoittaa mallistoja, varmistaa itselle syksyn halutuimmat uutuudet ja auttaa meitä laajentamaan toimintaa.

Näin voimme tuoda lisää ekologisia innovaatioita kaikkien saataville ja ennen kaikkea tukea kehittyvienkin maiden osaajien toimeentuloa ja oikeuksia. 

Tule rahoittajaksi ja vaikuta valinnoilla>


Kiitos, että olette tehneet vaatteemme!

Rajlakshmi Cotton Mills on tehnyt pioneerityötä luomumateriaalien ja vaatteiden valmistuksessa ja reilun kaupan periaatteiden soveltamisessa jo vuosikymmeniä. Se tekee yhteistyötä Chetna Organicsin kanssa edistääkseen peraatteiden toteutumista viljelyssä.

Creative Handicrafts tukee Intian Mumbain slummeissa asuvia, erityisesti heikossa asemassa olevia naisia.

Eikö olisi hienoa, jos kierrätetty vaate olisi alunperinkin tehty ekologisista materiaaleista ja eettisesti eli reilun kaupan periaattein?

9.5. FINLANDIA KIERRÄTTÄÄ - Designtori Finlandiatalo, Helsinki klo 16-21.

FASHION REVOLUTION -päivän kunniaksi ja aina Finlandiatalon tapahtumapäivään asti, voit lähettää meille vaatteita. Tarjoamme rakastetuista ja siis käytetyistä People Treen vaatteista 15e lahjakortin nettikauppaan.

Vastaanotamme ja myymme Finlandiatalossa reilun kaupan periaattein ja luonnonmateriaaleista valmistettuja käytettyjä design aarteita vuosien varrelta. Jos sinulla ei ole tarvetta lahjakortille, voit myös käydä vaihtamassa käytetyn People Treen toiseen. 

Ota yhteyttä, niin annamme palautusohjeet. 

 

#FairTradeRecycled


6.1.2018 AFRICAN FASHION FESTIVAL

Olimme mukana mahdollistamassa ensimmäistä African Fashion Festival Helsinki tapahtumaa, jonka takana on monipuolinen ryhmä taiteilijoita, suunnittelijoita, tuottajia, ajattelijoita, strategeja ja visionäärejä – joukko maailmankansalaisia, jotka uskovat, että törkeän hyvä tyyli, kestävä vaatetuotanto ja sen myötä sitoutuminen aidosti paremman maailman rakentamiseen sekä paikalliskulttuurien tukemiseen eivät ole toisensa poissulkevia asioita. 

Katso MTV3 video tapahtumasta> 

Seuraa tapahtumiamme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.


Nikita neule on 100% reilunkaupan luomupuuvillaa.