People Tree laajenee

15.2.2020

People Tree etsii nyt jälleenmyyjiä Suomessa. 

Ota yhteyttä: info@fair.fi  

Sanna, p. 040 747 8318 

Fair.fi edustaa Suomessa laajinta ja monipuolisinta reilun kaupan periaattein valmistettua vaatevalikoimaa. 

Liikuntaan

.

JOOGAFESTIVAALIT

la-su 29.2 - 1.3.2020

Paikka: Kaapelitehdas Helsinki
People Tree ständillä D1


***

Muumit x People Tree

Samalla, kun Suomi juhlii, juhlimme mekin suomalaista taidetta eettisellä ja ekologisella pohjalla.

People Tree julkaisee raikkaan ja värikkään Muumi-kokoelman. Kahdentoista vaatteen mallisto juhlistaa ensimmäisen Muumikirjan 75 -vuotisjuhlaa – Tove Janssonin (1914–2001) Muumit ja suuri tuhotulva -kirja julkaistiin vuonna 1945. Joulukuussa ilmestyvän malliston vaatteet ovat ylellisen pehmeää luomupuuvillaa.

Teokset on suunniteltu jakamaan Muumien tärkeimpiä arvoja, kuten ystävyys, luonnon kunnioittaminen ja rakkaus. Moomin Characters Oy:n taiteellinen johtaja Sophia Jansson kommentoi yhteistyötä: "People Tree kunnioittaa toiminnassaan Muumi-tarinoista ja Toven elämäntyöstä tuttua arvomaailmaa, jossa korostuu luonnon kunnioittaminen. Mallisto on lisäksi kauniisti suunniteltu, mistä olemme kovin iloisia."

Reilu ja ympäristöä kunnioittava mallisto

People Tree on 25 vuoden aikana rakentanut täysin reilun kaupan periaatteille sekä ympäristöarvoille perustuvan tuotantoketjun, joka ulottuu materiaalien valmistuksesta, värjäyksestä ja käsittelystä tuotteiden ompeluun sekä kuljetuksiin.

Organic Certified-kokoelmassa on käytössä GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Tämä varmistaa toimitusketjun läpinäkyvyyden ja jäljitettävyyden sekä takaa, että koko prosessi on luomusertifioitu raaka-aineiden ekologisesta sadonkorjuusta sosiaalisesti vastuulliseen valmistukseen saakka.

Valmistaja Assisi: Graafiset paidat ja punaiset muumiperhemallit ovat Assisin valmistamia. Assisi perustettiin tarjoamaan koulutusta ja työtä kuuroille, mykille ja taloudellisesti heikossa asemassa oleville naisille. People Treen ja Assisi Garments:n kumppanuus auttoi myös rakentamaan ensimmäisen GOTS-sertifioidun toimitusketjun kehitysmaissa. Luomupuuvilla on sertifioitu FLO:n Reilun kaupan merkkijärjestelmän mukaan.

Valmistaja Rajlakshmi: Sininen marjaprinttimallisto on valmistettu Rajlakshmi Cotton Mills:ssa Delhissä, Intiassa. Organisaatio perustettiin vuonna 1934, ja se onkin Intian luonnonmukaisten vaatteiden valmistuksen edelläkävijöitä. Rajlakshmi pyrkii yhdistämään korkealaatuisen räätälintyön reiluihin sopimuksiin viljelijöille ja työntekijöille. Rajlakshmi käyttää enimmäkseen reilunkaupan sertifioitua luomupuuvillaa sekä muita kestävän kehityksen mukaisia kuituja, kuten Tencel ja pellava. Puuvilla on sertifioitu GOTS-standardin (Global Organic Textile Standard) mukaan.

***