Työtä lähellä ja kaukana

8.3.2021

 

Aasian epidemiatilanne on koskettanut artesaaneja, heidän perheitään ja läheisiään. Toimipisteet ovat osin suljettuja ja apua annetaan paikallisesti.

Karmashopin tuotteiden myynnin ja lahjakorttien tuotoilla tarjoamme kumppaneillemme nyt myös ennakkorahoitusta, jolla turvataan kestävää jälleenrakennustyötä ja vakautta epidemia-aaltoihin. 
Katso YLE Aamu TV. Radikaalisti reilun kaupan periaattein vastuulliset Minna, Mari & Mifuko.

Valinnoilla olet jo vaikuttanut!


Karmashop tarjoaa kestävää toimeentuloa kehittyvien maiden viljelijöille ja työntekijöille reilun kaupan kumppaneiden kanssa.

Tämän pehmeän puuvillaneulepaidan ovat kutoneet tytöt Nepalissa hankkiakseen tuloja ja mahdollisuuden opiskeluun. Katso lisää>

Karmashopista>

Taidokas käsin kirjonta tekee Rhona ja Keva puseroista ainutlaatuisia. Mallisto juhlistaa artesaanien perinteisiä valmistustekniikoita, joita naiset hallitsevat Bangladeshissa.  Kankaan käsinkudonta on taito, joka kulkee sukupolvelta toiselle. Käsityöläiset keräävät luomupuuvillan ja valmistavat siitä puuvillakuitua, mikä sitten kudotaan kankaaksi ekologisella käsityömenetelmällä.05/2020


Moni työntekijä maailmalla ei ole voinut mitenkään vaikuttaa työhönsä epidemian aikaan. Juuri nyt on tärkeää saada tuki myös kriisin keskelle.

Reilun kaupan valmistajakumppanimme kehittyvissä maissa tekevät parhaillaan tärkeää työtä epidemian vahinkojen minimoimiseksi turvaten sekä työntekijöitä ja perheitä, että auttaen lähialueillaan.  

Toimipaikat ja artesaanien työpajat on muutettu hätäavun jakelupisteiksi, joita tuemme myös. Kuvassa Tara Projects Intiassa. Seuraa työtä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi> ja löydä Karmashopin sivuilta sopiva tapa osallistua.

Videolla People Treen perustaja Safia Minney kertoo miten tärkeää on hankkia tuotteita ja näin tukea artesaanien toimeentuloa ja paikallisia toimijoita myös kehittyvissä maissa.People Treen pitkäjänteisen työn ja sosiaalisten vaikutusten raportti>