Työtä lähellä ja kaukana

30.6.2021

Aasian epidemiatilanne on koskettanut artesaaneja, heidän perheitään ja läheisiään. Toimipisteet ovat moninpaikoin olleet suljettuja ja apua annetaan paikallisesti. Bangladeshissa ja Nepalissa on ollut välillä jopa täydellinen sulkutila.

Karmashopin tuotteiden myynnin ja lahjakorttien tuotoilla tarjoamme kumppaneillemme ennakkorahoitusta ja -tilauksia, jolla turvataan kestävää jälleenrakennustyötä ja vakautta epidemia-aaltoihin. 


People Treen avustuksella myös Creative Handicrafts jakoi hätäapu paketteja perheille paikallisesti.


Katso YLE Aamu TV. Radikaalisti reilun kaupan periaattein vastuulliset Minna, Mari & Mifuko.

Valinnoilla olet jo vaikuttanut!

Karmashop tarjoaa kestävää toimeentuloa kehittyvien maiden viljelijöille ja työntekijöille reilun kaupan kumppaneiden kanssa.

Tämän pehmeän puuvillaneulepaidan ovat kutoneet tytöt Nepalissa hankkiakseen tuloja ja mahdollisuuden opiskeluun. Katso lisää>

Karmashopista>

Taidokas käsin kirjonta tekee Keva puserosta ainutlaatuisia. Mallisto juhlistaa artesaanien perinteisiä valmistustekniikoita, joita naiset hallitsevat Bangladeshissa. Kankaan käsinkudonta on taito, joka kulkee sukupolvelta toiselle. Käsityöläiset keräävät luomupuuvillan ja valmistavat siitä puuvillakuitua, mikä sitten kudotaan kankaaksi ekologisella käsityömenetelmällä.05/2020


Moni työntekijä maailmalla ei ole voinut mitenkään vaikuttaa työhönsä epidemian aikaan. Juuri nyt on tärkeää saada tuki myös kriisin keskelle.

Reilun kaupan valmistajakumppanimme kehittyvissä maissa tekevät parhaillaan tärkeää työtä epidemian vahinkojen minimoimiseksi turvaten sekä työntekijöitä ja perheitä, että auttaen lähialueillaan.  

Toimipaikat ja artesaanien työpajat on muutettu hätäavun jakelupisteiksi, joita tuemme myös. Kuvassa Tara Projects Intiassa. Seuraa työtä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi> ja löydä Karmashopin sivuilta sopiva tapa osallistua.


Videolla People Treen perustaja Safia Minney kertoo miten tärkeää on hankkia reilun kaupan tuotteita ja varmistaa artesaanien toimeentulo myös kehittyvissä maissa.People Treen pitkäjänteisen työn ja sosiaalisten vaikutusten raportti>