Helsinki Design Week

24.6.2020


VASTUULLISESTI SUUNNITELTU - KESTÄVÄSTI KIERRÄTETTY

Helsinki Design Week 2020 tapahtumassa esittelimme designprosessiamme yhdessä Espoon Kierrätyskeskuksen kanssa. Lanseerasimme myös historian ensimmäisen kierrätyskashmirista valmistetun neulepaidan>.

Kestävä liiketoiminta koostuu kolmesta tutusta oivalluksesta:

BUY LESS = Ostamme vain sitä mitä arvostamme ja todella tarvitsemme. Hankinnan täytyy kestää aikaa ja käyttöä. Toivomme, että oivallat kanssamme, että vähemmän on enemmän.

CHOOSE WELL = Valitsemme arvojemme mukaisesti - huolellisesti suunniteltuja malleja, ajattomia printtejä, ekologisista ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja. Eettisin, reilun kaupan periaattein tehdyt tuotteet tukevat haavoittuvassa asemassa olevia taitavia artesaaneja eripuolilla maailmaa.

MAKE IT LAST = Tuotteemme ovat arvostettuja ja niiden uudelleenmyyminen on liiketoiminnallisesti kannattavaa. Myös materiaalit ovat kierrätettäviä. Huollamme, lainaamme, korjaamme ja kierrätämme sekä otamme takaisin reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteitamme. Erittäin hyväkuntoiset People Treen second hand tai esittelymallikappaleet myydään uudelleen ja muista luodaan uusia tuotteita.

Voit palauttaa People Tree -vaatteesi meille. Hyvitämme ne toivomallasi tavalla, riippuen vaatteen kunnosta ja alkuperäisarvosta. Ota yhteyttä sähköpostilla (karma@karmashop.fi), niin annamme ohjeet ilmaiseen palautukseen. 

People Treen second hand ja esittelymallikappaleita myydään erityisesti tapahtumissa. Jos haluat tehdä kanssamme kehitys- tai markkinointiyhteistyötä näiden kappaleiden parissa, niin ota yhteyttä. Projektin SHOPS2HUBS tapahtuma on osa Helsinki Design Week 2020 ohjelmaa.AIEMPIA TAPAHTUMIA

FINLANDIA KIERRÄTTÄÄ - Designtori Finlandiatalo, Helsinki 2018

Eikö olisi hienoa, jos second hand -vaate olisi alunperinkin tehty ekologisista materiaaleista, kestäväksi ja eettisesti, reilun kaupan periaattein?

FASHION REVOLUTION -päivän kunniaksi ja aina Finlandiatalon tapahtumapäivään asti, voit lähettää meille vaatteita. Tarjoamme rakastetuista, käytetyistä People Treen vaatteista lahjakortin nettikauppaan.

Vastaanotamme ja myymme siis aika-ajoin People Treen käytettyjä design aarteita vuosien varrelta. Jos sinulla ei ole tarvetta lahjakortille, voit myös käydä vaihtamassa käytetyn People Treen toiseen. Seuraa tapahtumiamme liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi tai ota yhteyttä (karma@karmashop.fi), niin annamme tuotteiden palautusohjeet.


Tämä kestävä popliinikankainen klassikkomekko oli meillä hetken myynnissä myös second hand kappaleena, kun oli jäänyt käyttäjälleen pieneksi. Laadukkaat ja ajattomat People Treen mekot ovat kysyttyjä myös kierrätettyinä. Katso esimerkkejä>
Iso kiitos Joogafestival Helsinki upeista kamppiskuvista, joissa mukana mm. People Treen luomupuuvillasta kudottu sininen neulepaita. Nepalissa opiskelijatytöt kutovat niitä käsin hankkiakseen tukea opiskeluun ja tullakseen toimeen.

Joogaleggingsit ovat People Treen liikuntavalikoimassa.

Valmistettu reilun kaupan ehdoilla (WFTO-reilun kauppa sertikaatti)
Materiaali: 100% sertifioitua Reilun kaupan (FLO) luomupuuvillaa