ALE

31.1.2024

ALE

Löydät suosikit helposti koon mukaan 

ALEKORISTA    XS   S   M   L   XL 

Toimitamme tilauksia suoraan lähimpään noutopisteeseesi. 

Ilmainen vaihto toiseen kokoon tai malliin.


TAPAHTUMAT 


JOOGAFESTIVAL HELSINKI 2.-3.3.2024

Joogafestarit järjestetään jo yhdennentoista kerran Helsingin Kaapelitehtaalla. 

Valitse lempituntisi ja hanki lippu: www.lippu1.fi/joogafestival2024

Tervetuloa!

Kuvassa jo v.2020 luomupuuvilla treenivaatteita esillä Karmashopista. -> LIIKUNTAAN
Showroom Espoo, Kauklahden kyläkeskusta,  Kauppamäki 10.

ti-pe 12-18

la 11-15

Seuraa tapahtumia tilaamalla uutiskirje ->HELSINKI

- Vanhan Ylioppilastalon Joulutori 15-22.12.Käsin kudotut villaneuleet tulevat Nepalista taitavilta artesaaneilta. 


PARASTA KIERTOTALOUTTA

Tärkeä osa ekologista kiertotaloutta on huoltaa ja korjata olemassa olevaa, hankkia tarpeeseen ja aina uusiutuvista, puhtaista ja luonnollisista materiaaleista tehtyjä tuotteita. 

Kudotut kankaat ja ajattomat kuosit sekä laadukkaat luonnonmateriaalit ovat arvostettuja myös uusiokäytössä. Niiden korjaaminen kannattaa ja mieluisat mallit säilyttävät kiinnostavuutensa vuodesta toiseen jälleenmyynnissä lähellä. 

Materiaaleista esimerkiksi luomupuuvilla ja -pellava uudistavat viljelyä ja puupohjaisen Iyocellin valmistusprosessissa käytetyt aineet voidaan kierrättää lähes 100%. Näistä materiaaleista valmistetut kekseliäät upcycling tuotteet ovat myös kiinnostavia.

Pia mekon puuvillakangas on käsin kangaspuilla kudottu ja kauniisti artesaanityönä brodeerattu. Valmistettu reilun kaupan (WFTO) periaattein. Erinomainen esimerkki ekologista muotia, joka uudistaa alaa. Tutustu tästä, mitä on -> Regenerative Fashion.

Suomalaisen koko vaatekaappi muodostaa kohtuullisella käytöllä noin 2% henkilökohtaisesta hiili- ja ekojalanjäljestämme. Vaikka vastuullisesti valitsevalla jälki ei ole suuri, eettinen muoti voi toimia merkittävänä suunnannäyttäjänä monille eri aloille.Jos sinulle on jäämässä käyttämättömäksi jokin reilun kaupan vaate, etkä halua itse myydä eteenpäin tai käyttää materiaaleja uudelleen, ota yhteyttä. Hyvitämme palautuksen ALE lahjakorttina nettikauppaan tai sovitusti osuutena jälleenmyynnistä. Käytettyjä ja kunnostettuja kappaleita löydät tapahtumissamme sekä Espoon Kauklahden kyläkeskustassa os. Kuninkaankartanontie 5.