JOULU

19.11.2023

Postitamme paketteja päivittäin aivan jouluun saakka.


TAPAHTUMAT

ESPOO / KIRKKONUMMI

- Joulubasaari 2-3.12. Ingvastin Kilta, Masalantie 625.  klo 11-16.

HELSINKI

- Vanhan Ylioppilastalon Joulutori 15-22.12.Voit tulla sovittamaan nettikaupan mallistoa Show roomiin Espooseen (os. Kauppamäki 10) tai Helsinkiin toimistolle (Sofiankatu 4C). Ilmoita mistä malleista olet kiinnostunut, niin sovitaan aika. 

Myymme myös käytettyjä ja kunnostettuja vaatteita ja artesaanityönä tehtyjä mallikappaleita Espoossa, Kauklahden kylällä (os. Kuninkaankartanontie 5).

PARASTA KIERTOTALOUTTA

Tärkeä osa ekologista kiertotaloutta on huoltaa ja korjata olemassa olevaa, hankkia tarpeeseen ja aina uusiutuvista, puhtaista ja luonnollisista materiaaleista tehtyjä tuotteita. 

Kudotut kankaat ja ajattomat kuosit sekä laadukkaat luonnonmateriaalit ovat arvostettuja myös uusiokäytössä. Niiden korjaaminen kannattaa ja mieluisat mallit säilyttävät arvonsa vuodesta toiseen, erityisesti jälleenmyynnissä lähellä. 

Materiaaleista esimerkiksi luomupuuvilla ja -pellava uudistavat viljelyä ja puupohjaisen Iyocellin valmistusprosessissa käytetyt aineet voidaan kierrättää lähes 100%. Näistä materiaaleista valmistetut kekseliäät upcycling tuotteet ovat myös kiinnostavia.

Pia mekon puuvillakangas on käsin kangaspuilla kudottu ja kauniisti artesaanityönä brodeerattu. Valmistettu reilun kaupan (WFTO) periaattein. Erinomainen esimerkki ekologista muotia, joka uudistaa alaa. Tutustu tästä, mitä on -> Regenerative Fashion.

Suomalaisen koko vaatekaappi muodostaa kohtuullisella käytöllä noin 2% henkilökohtaisesta hiili- ja ekojalanjäljestämme. Vaikka vastuullisesti valitsevalla jälki ei ole suuri, eettinen muoti voi toimia merkittävänä suunnannäyttäjänä monille eri aloille.Jos sinulle on jäämässä käyttämättömäksi reilun kaupan periaattein valmistettu vaate, etkä halua itse myydä eteenpäin tai käyttää arvokkaita materiaaleja uudelleen, ota yhteyttä. Hyvitämme palautuksen ALE lahjakorttina nettikauppaan tai osuutena jälleenmyynnistä. 

Myymme käytettyjä ja kunnostettuja, reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita ja mallikappaleita juuri nyt Espoossa, Kauklahden kylällä (Kuninkaankartanontie 5).Kansainvälinen rauhanpäivä keskittyy rakentamaan yhteistä maailmaa, joka vahvistuu monimuotoisuudesta, kunnioituksesta ja yhteydestä toisiimme ja luontoon.

KATSO JANE GOODALL puhe ->