Tapahtumat tärkeällä asialla

4.11.2022


Postitamme paketteja lähes päivittäin ihan jouluun saakka. Joululahjaksi nyt tilatuille tuotteille on pidennetty vaihtoaika joulukuun loppuun saakka. Myös ilmainen vaihto, joten sopiva malli ja koko löytyy varmasti.

Katso ideoita:

-  YÖ- & ALUSASUT 

- KORUT JA ASUSTEET 

- LAHJAKORTIT

JOULUN TAPAHTUMAT


KIRKKONUMMI   3.- 4.12. Hvitträskin Joulu

HELSINKI     15.- 22.12. Vanhan Joulumarkkinat


Jos haluat sovittaa jotain tiettyä mallia tapahtumissa, laita viestiä etukäteen (karma@karmashop.fi)


Seuraa työtä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi> ja löydä Karmashopin sivuilta sopiva tapa osallistua.


YK:n Oranssit päivät -kampanjaa vietetään joka vuosi 25.11.-10.12. naisiin kohdistuvan väkivallan pysäyttämiseksi. Väkivalta on maailmanlaajuinen ongelma, joka koskettaa meitä kaikkia. Kampanjan oranssi väri symboloi toivoa tulevaisuudesta, jossa elämä ilman väkivaltaa on jokaisen oikeus.

Katso Instagramissa Mikä voi parhaimmillaan olla miesten rooli>

#oranssitpäivät #orangetheworld


Edustamamme People Tree on Reilun kaupan muodin edelläkävijä. Ihmisten ja planeetan tinkimätön kunnioittaminen onkin ollut People Treen sydän koko sen 30 vuoden olemassaolon ajan. 

People Tree käyttää puuvillatuotteissaan paljon Reilun kaupan luomupuuvillaa. Reilun kaupan puuvillatuotannossa noudatetaan tiukkoja ympäristösäännöksiä, jotka suojaavat sekä viljelijöitä että luontoa.

Joten valitsemalla itsellesi People Treen puuvillavaatteita tuet samalla kestävämpää ja turvallisempaa puuvillatuotantoa. Pienellä teollasi on reilu vaikutus.

Viisi hyvää syytä valita reilun kaupan tuote> 

Reilun kaupan viikko

FAIRTRADE sertifiointimerkin on arvioitu olevan maailman tunnetuin ja arvostetuin eettisen sertifioinnin järjestelmä. Kansainvälisesti sen puolesta työskentelee Fairtrade International ja Suomessa Reilu kauppa ry.

Tiesitkö, että naiset tekevät esimerkiksi 70% kahviviljelyn maatöistä? Silti naiset pääsevät harvoin päättämään perheen tulojen käytöstä tai nousevat viljelijäorganisaatioiden johtoasemiin. Tämän vuoksi Reilu kauppa kouluttaa naisia mm. johtajuudesta ja vaikuttamisesta. Valitsemalla tuotteesi reiluna tuet naisia saamaan ääntään kuuluviin!


Toinen eli World Fair Trade Organisaation (WFTO) hyväksyntä myönnetään tuotteille ja toimijoille, kuten People Tree ja heidän tuotteidensa valmistajat. Ne muodostavat globaalin verkoston yrityksiä, jotka kaikki soveltavat toiminnassaan 10 reilun kaupan WFTO periaatetta läpi koko toimitusketjun. Järjestelmä verifioi sitoutumisen vertaisarviointien ja luotettavien ulkopuolisten auditointien avulla.

Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat köyhyyden vähentäminen kestävästi, läpinäkyvän valmistusketjun luominen, haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten voimaannuttaminen, koulutusyhteistyö sekä ympäristön huomioonottaminen ja kestävän kehityksen puolesta kampanjointi. www.wfto.com

Maailman reilun kaupan päivä muistutti, että tarvitsemme reilua kauppaa nyt enemmän, kuin koskaan. Edellämainitut kaksi toisiaan täydentävää reilun kaupan järjestelmää mahdollistavat ainutlaatuisen toimitusketjumme ja tiedämme, että työllämme on positiivisia vaikutuksia kaikissa valmistajamaissa.

WFTO tilastoi, että sen jäsenyrityksissä ollaan saavutettu huikea tasa-arvotilanne, jossa ylimmissäkin johtoasemissa ja hallituksissa on vähintään 50% naisia.


UN WOMEN #oranssitpäivät kampanjoi haavoittuvassa asemassa olevien naisten puolesta. Liian monet joutuvat alistettuun asemaan ja ihmiskaupan uhriksi paetessaan köyhyyttä ja konflikteja tai yrittäessään turvata perheensä elannon.


Seuraa työtä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi> ja löydä Karmashopin sivuilta sopiva tapa osallistua.