Ilmainen toimitus ja uudet liikkeet!

3.4.2024Juuri nyt tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen. 

Toimitamme tilauksia suoraan lähimpään pakettien noutopisteeseen sekä uusiin liikkeisiimme.

Tarvittaessa myös ilmainen vaihto toiseen kokoon tai malliin. 

Osa mallistosta on nähtävänä 

- HELSINKI VINTAGE, Korkeavuorenkatu 4, Helsinki (ma-pe 11-18, la 11-16).

- SHOWROOM, Kauklahti, Kauppamäki 10, Espoo (ti-pe 12-18, la 11-15).

Ilmoita tai tilaa etukäteen mitä malleja ja kokoja haluat nähdä, niin tuodaan liikkeeseen. Juhlapäivät voivat vaikuttaa aukioloihin.


Seuraa tapahtumia tilaamalla uutiskirje ->

Löydät suosikit helposti koon mukaan myös 

ALEKORISTA

XS   S   M    L   XL


PARASTA KIERTOTALOUTTA

Tärkeä osa ekologista kiertotaloutta on huoltaa olemassa olevaa, hankkia käyttöön ja mahdollisimman uusiutuvista, puhtaista ja luonnollisista materiaaleista tehtyjä, arvostettuja tuotteita.

Eettisesti valmistetut kudotut kankaat ja ajattomat kuosit sekä laadukkaat luonnonmateriaalit ovat hyviä käytössä. Niiden korjaaminen kannattaa ja mieluisat mallit säilyttävät kiinnostavuutensa vuodesta toiseen jälleenmyynnissä myös lähellä.

Materiaaleista esimerkiksi luomupuuvilla ja -pellava uudistavat viljelyä ja puupohjaisen Iyocellin valmistusprosessissa käytetyt aineet voidaan kierrättää lähes 100%. Näistä materiaaleista valmistetut kekseliäät upcycling tuotteet ovat myös kiinnostavia.

Pia mekon puuvillakangas on käsin kangaspuilla kudottu ja kauniisti artesaanityönä brodeerattu. Valmistettu reilun kaupan (WFTO) periaattein. Erinomainen esimerkki ekologista muotia, joka uudistaa alaa. Tutustu tästä, mitä on -> Regenerative Fashion.

Suomalaisen koko vaatekaappi muodostaa kohtuullisella käytöllä noin 2% henkilökohtaisesta hiili- ja ekojalanjäljestämme. Vaikka vastuullisesti valitsevalla jälki ei ole suuri, eettinen muoti voi toimia merkittävänä suunnannäyttäjänä monille eri aloille.Jos sinulle on jäämässä käyttämättömäksi jokin fair trade periaattein valmistettu vaate, etkä halua itse myydä eteenpäin tai käyttää materiaaleja uudelleen, ota yhteyttä. 
FASHION REVOLUTION

Kiitos kaikille teille, jotka olette kymmenen vuoden aikana olleet mukana tavalla tai toisella.

Työ jatkuu, kunnes näemme, että elämiseen riittävää palkkaa maksetaan työstä ja turvalliset työolosuhteet turvataan kaikkialla tomitusketjuissa. Tätä edistetään kaikin keinoin reilun kaupan piirissä. Allekirjoitimme Good Clothes Fair Pay vetoomuksen.


Maailman reilun kaupan päivä

Maailman reilun kaupan järjestö (WFTO) järjestää sen vuosittain lisätäkseen tietoisuutta uusista olemassa olevista ratkaisuista taloudellisiin, sosiaalisiin ja ekologisiin haasteisiin maailmassa. Reilun kaupan yritykset johtavat keskustelua yhdessä sisarorganisaatioiden, yritysten, hallitusjohtajien ja meidän kaikkien kanssa.

Rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi ja seuraa kevään tiedotusta teemoista. Yhdessä voimme saada aikaan muutoksen.

#LetsDoItFair
HELSINKI

- Vanhan Ylioppilastalon Joulutori 15-22.12.Käsin kudotut villaneuleet tulevat Nepalista taitavilta artesaaneilta.