Kiertotalouden johtaminen

1.9.2021

KÄYTETTYJEN JA MALLIKAPPALEIDEN PEOPLE TREE -REKKI ON NYT JOULUUN SAAKKA KIERRÄTYSKESKUKSESSA OS. KAISANIEMENKATU 7, HELSINKI.

Viime vuonna Helsinki Design Week -tapahtumassa kerroimme kestävästä suunnittelusta ja vastuullisesta kiertotaloudesta, jota People Treen ekologiset luonnonmateriaalimallistot tukevat täydellisesti. Esittelimme Espoon kierrätyskeskuksessa myös ensimmäisen kierrätyskashmirista valmistetun Rishima neulepaidan. 

Vuonna 2021 tapahtumaviikolla lanseeraamme uuden kiertotalousjohtamisen keksinnön. Tilaa uutiskirje tai tule kuulemaan uusista innovaatioista tapahtumiimme, Torikortteleille, Helsinkiin tai Kierrätyskeskuksiin. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä!
Voit myös palauttaa syystä tai toisesta vähälle käytölle jääneen People Tree -vaatteesi meille. Hyvitämme sen lahjakortiksi kauppaan tai vaihdamme toiseen käytettyyn tuotteeseen. Ota yhteyttä sähköpostilla, niin annamme ohjeet ilmaiseen palautukseen tai tule käymään tapahtumissamme.

Hyväkuntoiset People Treen kierrätetyt ja esittelymallikappaleet myydään uudelleen tapahtumissa ja muista luodaan uusia kiinnostavia uusiotuotteita. People Treen materiaalit ovat koko elinkaarensa lopussa myös kierrätettävissä kuiduksi, biohajoavia eikä niistä jää luontoon myrkkyjä.

Valmistajien päästä tiedämme, että 100% puuvillaa puretaan mekaanisesti ja sitä käytetään esimerkiksi tyynyjen täytteenä tai käsintehdyn paperin valmistukseen.TAVATAANKO FISKARSISSA?

To-pe 5.-6.8. ja su 8.8. klo 11-17 avaamme työpisteen Fiskarsin toriaukiolle.

Tule tututsumaan suunnittelutyöhömme ja kurkistamaan samalla People Treen malliston edullisia outlet-kappaleita.


Cristabel Ikat-mekko

Tyylikkäästi leikattu, Ikat-kuvioitu mekko pehmeää kudottua puuvillaa. Leveät lyhyet hihat ja vyötäröllä vyö. Takaosaa koristavat ruskeat kookosnapit. Pituus polven yläpuolelle.

Luonnonvalkoisella pohjalla ruosteenvärinen kuviointi, joka on tehty muinaisella Ikat-tekniikalla, jota on kutsuttu myös "kangaspuiden runoudeksi" sen hienostuneisuuden vuoksi. Tarkasti toistuvat kuviot saadaan aikaan matemaattisella suunnittelulla, jonka avulla kuvio suunnitellaan jo ennen kudontaa sitomalla langat ja värjäämällä ne osittain. 

Materiaali: Kudottu 100% luomupuuvillakangas

Valmistaja: People Tree / Artisan Hut
Valmistettu Bangladeshissa reilun kaupan periaattein (WFTO)

Kuva: Henna Tahvonen @hennajasmin