People Tree 30 vuotta!

26.10.2021

People Tree juhlistaa tänä vuonna 30 vuotista taivaltaan.

Me kutsumme nyt myös sinut juhlistamaan tätä kanssamme, uuden malliston siivittämänä.

Mutta mikä sitten tekee People Treestä erityisen?


People Tree on Reilun kaupan muodin edelläkävijä.

Sillä sen perustamisesta saakka kaikkien mallistojen vaatteet on valmistettu alusta loppuun tiukkoja eettisiä ja ekologisia standardeja noudattaen.

Eli jo vuodesta 1991 alkaen, kun vaateteollisuudessa ei vielä edes yleisesti keskusteltu ekologisuudesta tai eettisyydestä.

Ihmisten ja planeetan kunnioittaminen onkin ollut People Treen sydän koko 30 vuoden ajan. Eikä vaatteiden tyylikkyydestä ole tingitty.


Tässä kohokohtia juuri saapuneesta syysmallistosta.

Katso uutta>SAFIA VOITTI VUODEN 'GREEN PIONEER' PALKINNON!"On kunnia saada tunnustus työstäni PEA (People, Environment, Achievement) -palkinnolla, vihreänä pioneerina. On kulunut 30 vuotta siitä, kun perustin People Treen luoden ensimmäiset luomupuuvillan ja Reilun kaupan toimitusketjut. Sen jälkeen olen perustanut REAL Sustainability -tietoalustan kestävästä elämästä ja johtajuudesta sekä auttanut luomaan Business Declares -julkaisuja. Olen kirjoittanut myös Slow Fashion ja Slave to Fashion -kirjat.

Tilanne on muuttunut kansalaisten, kampanjoivien järjestöjen ja päämäärätietoisten yritysten ansiosta ja olemme heränneet radikaalien toimenpiteiden kiireellisyyteen sekä tarpeeseen asettaa ihmiset ja luonto keskeisiksi uusissa järjestelmissä – naisten ja alkuperäiskansojen oikeudet, toimeentulon turvaaminen, yhdistymisvapaus, maailmanlaajuinen hiilidioksidivero ja kaikkien fossiilisten polttoaineiden tukien lopettaminen ovat sitoumuksia, joita toivon kuultavan COP26:ssa juuri nyt luodaksemme oikeudenmukaista muutosta ja nettonollayhteiskunnan vuoteen 2030 mennessä tai pian sen jälkeen."

-SAFIA MINNEY