Mikä on Tencel?

21.10.2022

Materiaali: 100% TENCEL Lyocell


Silkkisen tuntuinen Tencel on korkealaatuinen, puukuidusta saatava materiaali. Sillä on erityisen ympäristöystävällinen valmistusprosessi ja käytetyt aineet voidaan kierrättää lähes 100%.

KATSO PEOPLE TREE ->

"Oon täysin myyty People Treen tencel-mekoille ❤️

Tencel on siis puukuitua, joka on ekologista valmistaa ja pitää todella hyvin muotonsa. Se on melko paksua, mutta samaan aikaan hengittää hyvin ja laskeutuu kauniisti päällä!

Kuvissa näkyvä mekko on nimeltään Lola kauniilla lumikello-kuvioinnilla"

Instagram: @maria_ihanaista

People Tree Lola mekko


Lontoon Victoria & Albert kokoelmassa olevaan sisustuskankaaseen perustuvan Glendale-printin loi alun perin 1920-luvulla taiteilija-suunnittelija Sidney Mawson (1876–1941). Hieno kuvio heijastelee taide- ja käsityöliikkeen kiinnostusta alkuperäisiin luonnonkukkiin ja metsiin.
Materiaali: 100% TENCEL Lyocell. Silkkisen tuntuinen Tencel on korkealaatuinen, puukuidusta saatava materiaali. Sillä on erityisen ympäristöystävällinen valmistusprosessi ja käytetyt aineet voidaan kierrättää lähes 100%.

V&A Glendale on upea räätälintyönä valmistettu pitkä mekko. Muotoiluna pyöreä kaulus, porrastettu hame ja suorat hihat, joissa on laskostetut hihansuut.
Valmistaja: People Tree / Creative Handicrafts, joka tukee Intian Mumbain slummeista tulevia, erityisesti haavoittuvassa asemassa olevia naisia ja perheitä.