Artesaaniosaamista ja kiertotaloutta

1.3.2024


Historialliset kuosit ilmentävät Vintagen arvostusta 

V&A mallistot ovat saaneet inspiraationsa Arts and Crafts liikkeestä ja estetiikasta. Sinivalkoinen kuvio on nimeltään Merton ja Kate Faulkner on suunnitellut sen aikoinaan, jo 1800 luvulla Morris & Co: lle

Klassiset luomupuuvillamekot, kangaspuilla käsin kudotut puserokankaat ja pellavahousut täydentävät valikoimaa. 

Katso lisää www.karma.fi/category/...Circle jacket oli esittelyssämme MAAILMA KYLÄSSÄ -festivaaleilla ja Fiskars Vintagetorilla. Aika-ajoin nyt myös liikkeessämme Helsingissä, os. Korkavuorenkatu 4.


Tätä innovatiivista vaatetta voidaan käyttää neljällä eri tavalla. 

Moi Namasten kehittämän ja Sanna Saastamoinen-Barroisin suunnitteleman pienen rajoitetun SUNCHASE kokoelman ovat painaneet Intiassa artesaaniryhmä Blockkprint Couture ja ompelijavalmistaja on maaseudun naisten ateljee Saheli Women, Jodhpurissa.


SUNCHASE JACKET


Myymme käytettyjä ja huollettuja, fair trade periaattein valmistettuja vaatteita ja mallikappaleita tapahtumissa, kuten Fiskarsin antiikkipäivien, Vintage torilla 4-7.7.

Tämä laadukas luomupuuvillakankainen kukkamekko (koossa S) ja käsin kangaspuilla kudotusta kankaasta ja brodeerattu vaaleansininen mekko (koossa L) ovat juuri nyt myynnissä second hand kokoelmassa. Ne ovat aikoinaan toimitettu juuri täältä Karmashopista.Jos sinulle on jäämässä käyttämättömäksi People Tree vaate, voit tuoda tai lähettää sen meille. Ota yhteyttä os. karma@karmashop.fi