Taidetta ja käsityöperinteitä

24.5.2023Taidetta ja käsityöperinteitä

V&A mallistot ovat saaneet inspiraationsa Arts and Crafts liikkeestä ja estetiikasta. Oikeanpuoleinen kuvio on nimeltään Merton ja Kate Faulkner on suunnitellut sen aikoinaan, jo 1800 luvulla Morris & Co: lle

Mukavat luomupuuvillamekot, kangaspuilla kudotut puserokankaat ja pellavahousut. 

Katso lisää www.karma.fi/category/...


Myymme käytettyjä ja kunnostettuja, reilun kaupan periaattein valmistettuja vaatteita ja mallikappaleita tutussa valkoisessa talossa Kauklahden kylällä (Kuninkaankartanontie 5, Espoo). Tämä laadukas luomupuuvillakankainen kukkamekko (koossa S, yllä) sekä käsin kangaspuilla kudotusta kankaasta ja brodeerattu vaaleansininen mekko (koossa L, alla) ovat juuri nyt myynnissä second hand kokoelmassa.

Jos sinulle on jäämässä käyttämättömäksi People Tree vaate, voit tuoda tai lähettää sen meille. Hyvitämme palautuksen ALE lahjakorttina kauppaan. Myymme näitä luonnonmateriaaleista valmistettuja, käytettyjä kappaleita uudelleen Suomessa tapahtumissa tai Espoon pisteessä Kauklahdessa.

Ota yhteyttä os. karma@karmashop.fi
Circle jacket on esittelyssämme MAAILMA KYLÄSSÄ -festivaaleilla 27.-28.5. ja Fiskars Vintagetorilla 29.6.-2.7. sekä Paimion muotiviikonlopussa 25.-26.8.


Tätä innovatiivista vaatetta voidaan käyttää neljällä eri tavalla. 

Moi Namasten kehittämän ja Sanna Saastamoinen-Barroisin suunnitteleman pienen rajoitetun SUNCHASE kokoelman ovat painaneet Intiassa artesaaniryhmä Blockkprint Couture ja ompelijavalmistaja on maaseudun naisten ateljee Saheli Women, Jodhpurissa.

Circle Jacket voidaan kääntää kumminpäin tahansa.

Kysy lisää tai tule sovittamaan toimistolle Helsinkiin Senaatintorin edustalle tai Espooseen Kauklahden kylälle.

SUNCHASE JACKET JA PEOPLE TREE MEKKO